Onderwerpen:

KweeperenIn 2009 begon ik met een weblog over kweepeer. Vanwege overweldigende reacties kreeg ik het idee om deze uit te bouwen naar een netwerk van weblogs over groente- en fruitsoorten. Elk soort heeft een eigen domein waar ik lekkere recepten en achtergrondinformatie over deze groente- of fruitsoort publiceer.

De websites verenigen alles in zich wat ik belangrijk vind aan een goede website: simpel, klantgericht en hulpvaardig. Het resultaat mag er wezen: tijdens het hoogseizoen (najaar) hebben de inmiddels 11! websites samen 60.000 bezoekers per maand.

Kijk zeker eens op een van mijn sites, en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Vond je dit interessant?

Ontvang automatisch een mailtje wanneer er een nieuw artikel wordt geplaatst. Je e-mailadres wordt alleen hiervoor gebruikt.